Taxi Rent a boat

Brzi transferi

Provjeri ponudu

Adrenaline quad safari tour

Pridružite nam se u spektakularnoj avanturi!

Saznaj više

RENT a CAR,
SCOOTER

Nudimo kvalitetna vozila.

Rentaj vozilo

IDEMO PLOVIT!

Obiteljski posao koji smo pokrenuli 2012. godine je nastavak na davnu 1988. kada sam sa svojim ocem Draženom, tada ravnateljem osnovne škole u Komiži, na našem 8-metarskom brodu kao 18-to godišnjak organizirao izlete na otoke
Brusnik i Svetac. Na brodu 'Vesna', kojeg je izgradio moj otac, nije bilo mjesta za više od desetak gostiju što nam se za te egzotične destinacije tada činilo dovoljnim. Dobra hrana i atmosfera učinila je 'Vesnu' pretjesnom već nakon par izleta, tako da smo već nakon prvog tjedna imali ogroman interes i potvrdu da
gradimo dobru priču. Kako je u to vrijeme Kompas bio glavni turoperator u Komiži, njihovi su nas vodiči i gosti prepoznali kao nešto drugačije. Nakon prve sezone proglasili su 'Vesnu' i njenu posadu najboljim organizatorom izleta. Odlazak u vojsku, a nakon toga i ratna zbivanja odredila su drugačiji životni pravac vezan za ribarstvo, trgovinu ribom i ugostiteljstvo.

Nakon svih ovih godina i sticanog iskustva izleti i plovidba na brodu 'Ames', na neki način su sukus svega što smo moja obitelj i ja radili u životu. Vjerujemo da prijašnje iskustvo naše izlete čini jedinstvenim i nezaboravnim doživljajem.

Našim geslom 'idemo plovit', želimo reći da naš izlet nije samo putovanje preko mora. To je doživljaj broda na kojem se živi, boravi, jede i pjeva. Naš brod nije sredstvo za transport između dviju obala nego mjesto za vrhunski užitak. To je prepoznala i Hrvatska turistička zajednica te smo 2016. te godine bili nagrađeni kao najbolji izlet u Republici Hrvatskoj.

Kad plovite sa nama vi uplovite u našu intimu, naš život i tako postajete članom naše obitelji.

Kada slike ljeta počnu blijediti, ostat će zauvijek u vašim sjećanjima, dan kada ste plovili s 'Amesom'.

LJILJANA

rujan 2019

Fantastična plovidba sa divnim domaćinima! Iduće godine idemo opet sa vama....ovako nešto prekrasno,se ne propušta! Hvala vam Pjerino i Silvana,na prekrasno provedenom danu!

FRANE

rujan 2017

Ne može se riječima opisat

LADA

srpanj 2018

Velika hvala Pjerinu i ekipi Galijula na rješavanju jedne izvanredne situacije. Vaša ljubaznost i profesionalnost i želja da od srca pomognete neće biti zaboravljena! Zaslužili ste deset zvjezdica!

TAJANA

kolovoz 2020

Iako sam od onih: Hvali more, drž' se kraja", izleti oko Visa i do Biševa i Modre spilje kupili su me za sva vremena, baš kao i gospodin Pjerino, gospođa Silvana, njihova obitelj i cijela posada broda. A tek gulaš od lignji gospođe Silvane - b o ž a n s t v e n!!

ZAŠTO ODABRATI NAS?

Pridružite nam se na jednom od našim poznatih izleta i pogledajte otok iz naše perspektive!

Zabava

100%

Opušteni odmor

100%

Glazba

100%

Hrana

100%

Galerija fotografija

Isječci iz naših avantura